perjantai 13. helmikuuta 2009

Se + Ta = ?

Suomen Partiolaisille suunniteltiin uusi ohjelma, joka meidänkin lippukunnassa otettiin syksyllä käyttöön. Uusi ohjelma jakaa partiolaiset useampiin ikäluokkiin kuin edellinen versio. Karkeasti sanottuna entiset vartiolaiset on nyt jaettuna kahteen eri ryhmään; seikkailijoihin ja tarpojiin. Lippukunnallamme oli juuri näille ikäryhmille järjestetty oma retki. Eli Seikkailijoiden ja Tarpojien retki. Lyhyesti siis Setan leiri. Siis mitä toimintaa tämä partio olikaan? ;-P

1 kommentti:

  1. No yleisesti ottaen se alotetaan sillon samana syksynä kun koulukin. Tosin jos paikkallisessa lippukunnassa on pulaa partiolaisista ja lapsi on reipas ja pärjää hyvin muiden mukana niin saattavat huolia mukaan jo 6-vuotiaitakin.
    Meillä on kans näkynyt näitä tapauksia, että lapsi tuodaan partioon ja kummasti se äiti tai isä myös jää siihen touhuun mukaan. Täytyy sanoa, että ovat kyllä tervetullutta apua, koska yleensä nimenomaan vanhemmista johtajista tuppaa oleen pulaa.
    Ei muuta kun Heppuli partioon vaan, voin suositella lämpimästi ja on kuitenkin yleensä hyvin tervehenkistä meininkiä (tietty poikkeuksia aina löytyy).

    VastaaPoista