sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Valoa

On ollut aika mukavaa, kun kahtena peräkkäisenä sunnuntaina on päässyt hiihtämään auringon paisteessa. Tekee hyvää pimeän talven jälkeen. Hiihto sujuu tällä hetkellä ihan mukavasti. Lauantaina vaihdettiin testimielessä äijän kanssa suksia ja todettiin kuinka käyttäytyy liian jäykkä suksi ja liian löysä suksi. Ei noi luisto-ongelmat ainakaan siitä johdu. Tosin en sitä isommin epäillytkään, koska sukseni eivät ole kuin pari vuotta vanhat ja painoni ei sinä aikana muistaakseni juuri ole muuttanut. Olen päätymässä siihen, että suurin vaikutus on uudella lumella. Kun ladulla on uutta lunta niin silloin tökkii eniten. Voipi olla, että silti sukseni pääsevät hiontaan jossain välissä.

Viikonloppuisin leivinuuni on valmistanut meille ruoan sillä välin, kun itse olemme olleet hiihtolenkillä. Täytyy sanoa, että aika mukava keksintö se on sekin. Nyt kun on oppinut sen käyttöä ja uskaltautunut kokeilemaan erilaisia ruokia. On mukavaa tulla nälkäisenä lenkiltä kun ruoka odottaa valmiina. Viimeisimpiä herkkuja ovat olleet palapaisti pekoni-punaviinikastikkeella, kokonainen kana ja vihanneksia, härän ulkofile ja valkosipuli-kermaperunat... Nam!

Tämä kuva on jo syksyltä, mutta se on unohtunut laittaa. Tämä tie on usein osa juoksulenkkiäni ja pimeinä iltoina se on ollut hyvin inhottava. Se on hyvin pimeä, ei jalkakäytävää ja autot ajavat aika vauhdilla. Syksyllä tähän tuli onneksi muutos ja osalle matkaa saatiin jalkakäytävä. Samalla valaistusta uusittiin ja niin kuin kuvasta näkyy, valoja on tällä hetkellä hyvinkin reilusti. ;)

2 kommenttia:

  1. Ei hyvänen aika miten noita valoja nyt tollain on! :O

    VastaaPoista
  2. Jaanaba; joo, kyllä valoo riittää. Ei kyllä pelota tolla pätkällä enää yhtään. Epäilisin, että noi vanhat valot olis tarkotus poistaa, mutta katotaan miten käy.

    VastaaPoista