torstai 20. maaliskuuta 2008

Yllätysmuna

Italialaiset on, hmmmm, edistyksellisiä yllätyksen kehittelijöitä. Eilen tuli vastaan suklaamuna, mikä lie monster oli nimeltään. Suklaa näytti oikein herkulliselta, valkosta - ja maitosuklaata, nam! Entä se yllätys? Vihreen kuoren sisältä löyty kahdesta osasta - jalat ja keskivartalo - koottava äijä. Pää puuttu. Hukassa? Unohtunut tehtaalla paketista? Ei suinkaan, ohjeiden tutkiskelun jälkeen selkis, että pääksi laitetaan se vihreä muovikotelo. Ja siihen liimataan tarroista silmät, suu jne. No huh huh. Suhteutettuna Monsteri näytti siltä et mustekynä olis vartalo ja kahvikuppi pää. Oli siinä kummityttö, 3 v., hämmästyny. Toisella kädellä lappas suklaata suuhun, toisessa kädessä oli tää Monsteri. Ilme kerto kaiken: "MIKÄ tää on?" Sanaakaan ei saanu suustaan. Ja mistä kulmasta vaan yritti katsoo niin aina hämmästyneemmäks ilme muuttu.
Heräsi mieleeni kysymys: Onko tämä muovikotelon hyödyntämisinnovaatio ympäristöystävällisyyttä, tuotekehitystä vai yksinkertaisesti lasten (ja munanhimoisten aikuisten) täydellistä aliarviointia?

2 kommenttia:

  1. Jaa, me löydyttiinkin jo linkkilistalta :) Sain uudessa blogissa kommenttilootankin jo toimimaan kun olin ensin onnistunut sen mystisesti kadottamaan...

    VastaaPoista
  2. Juu, bongasin tuossa yks päivä teidän blogin ja siitähän tää omakin ajatus sitten lähti :-)

    VastaaPoista