tiistai 29. syyskuuta 2009

Suoritettu

Nimittäin Kalevan Kierros. Niin se vaan meni ja äijät ja valkku sai hienosti kaikki kuusi lajia suoritettua. Hyvä hyvä!

Viimeisenä oli siis lauantaina suunnistus. Itsekin osallistuin ulkopuolisena kisailijana tähän mittelöön suunnistuskaverini kanssa. Me tosin valitsimme matkaksi vain puolikkaan eli ~12 km, kun täydelle matkalle mittaa kertyi ~21,5 km. Nämä matkat on siis ratamestarin ihannereiteillä, eli jokaiselle matkaa kertyi omien reittivalintojen ja pummien mukaan. Tavoitteena meidän viiden hengen tiimillä oli 2 palkintopallipaikkaa ja 3 mitalia. Tuliaiset olikin vähän paremmat eli 3 palkintopallipaikkaa ja viisi mitalia! Tätä täytynee selventää sen verran, että kaikki osallistujat saivat mitalin, valkun sarjassa ei ollut muita kilpailijoita ja minun ja kaverin sarjassa oli yhteensä neljä kilpailijaa. Mitalien lisääntynyt määrä johtuu siitä, että ennen kisaa emme olleet varmoja saavatko ulkopuoliset osallistujat mitaleja. ;-D

Kokonaisuudessaan kilpailu oli hyvin onnistunut. Sää oli mitä mahtavin ja reitti oli hyvin suunniteltu. Ei pelkkä läpijuoksu vaan joutui suunnistamaankin, mutta ei kuitenkaan niin paha, että olisi tuskanhiki pukannut pintaan. Maasto oli kohtuullisen rankka.

Itselleni on tämän kesän kahdessa suunnistuskilpailussa tullut joku kummallinen "kisa-flow". Homma sujuu ilman suurempia murheita ja mikä erikoisinta, mulla on hauskaa siellä matkan varrella! Nytkin oikein nautiskelin ja naureskelin (paitsi loppusuoralla kun polveen sattu perk****sti). Rupesinkin pohtimaan, että voiko tää olla joku pysyväkin kisaolotila? Eli pitäiskö koittaa muitakin kisoja, et onko niissä aina näin hauskaa? En ole meinaan ennen juuri missään kilpailuissa ollut.

Mitäs nyt sitten? Kalevan Kierros on ensi vuonna hajautettu reilummin pitkin poikin Suomea, mistä johtuen meidän porukasta ei välttämättä löydy sille kierrokselle lähtijöitä. Ajan ja rahan kulu kasvaisi liian suureksi. Itse olen pohtinut Pirkan Kierrosta, joka olisi ainakin lähiseudulla. Siinä ainoa mutta on soutu. Kyseinen laji ei oikein innosta. Voisiko sen korvata suunnistuksella? Siinä olisi mun makuun oleva kierros. Suunnistuksessa haluaisin vähän kisata. Jotain ajattelin itsellenikin keksiä ensi vuodeksi. Ja tuntuu se polte äijälläkin olevan, kun haaveilee vielä tämän vuoden Pirkan Hölkästäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti