tiistai 10. huhtikuuta 2012

Hulinaa

Pääsiäisen alusviikko oli niin vauhdikas, että jäi kuntoilutkin tänne laittamatta, muista jutuista puhumattakaan. Ja pääsiäinen sujahti kuntoillessa, mutta nyt näitä julkaistaan...

Viikko 13
Ma: Lepo
Ti: Juoksu 8,8 km sisältäen 200 metrin vetoja, 1h 8 min. ja päälle tunnin venyttelyt
Ke: Lepo
To: Hiihto 8 km, hiihtoaika noin 1h, ilman sykemittaria
Pe: Juoksu 5,8 km, 39 min.
La: Maastopyöräily 33 km, 2h 34 min. ja heti perään juoksu 5,8 km, 41 min.
Su: Niin kuin sunnuntaina kuuluukin kahvakuulaa 1h 8 ja 12 kilon kuulilla ja lentopalloa 1h 35 min.

Yhteensä 7h 41 min. + tiistain venyttelyt ja torstain hiihto

Tiistain juoksulenkillä alkulämmittelyn jälkeen juoksin reilut 3 km pk2-tasolla, sitten vedin kaksi 200 metrin vetoa vk2-tasolla, joiden välissä palauttelin 200 metriä pk2-tasolla ja lopuksi juoksin reilut 3 km vk1-tasolla sekä loppulämmittelyt.
Torstain hiihtolenkki oli hyvin rauhallista menoa. Olimme nimittäin kummitytön kanssa Pyrinnön mehuretkellä Kaupista Niihamaan ja takasin. On siinä aika tyttö, kun haimme hänet suoraan parin tunnin taitoluistelutreeneistä tälle hiihtolenkille! Hyvin hän jaksoi. Kaksi kertaa olen lopettanut hiihdon tänä keväänä ja taas olin hiihtämässä. Ja taas lopetin tältä keväältä...
Perjantaina juoksin "omatahtoisen" peruslenkin tehden välillä muutamia kiihdytyksiä.
Lauantaina ohjelmassa oli yhdistelmätreeni ja nyt sen totetutus jopa onnistui, tosin juoksu jäi aiottua lyhyemmäksi, mutta oli kiva koittaa tälläistä lajinvaihtotreeniä.
Sunnuntaina oli taas jokaviikkoiset lajit. Kahvakuulatunnilla mukana oli uusia mukavia ja tuntuvia liikkeitä. Lentopallossa porukkaa oli hieman normaalia vähemmän, joten sielläkin sai juosta enemmän. Tämä sunnuntain meni siis hieman normaalia korkeammilla sykkeillä.

Viikko 14
Ma: Lepo
Ti: Lepo
Ke: Juoksu 15,2 km, 1h 50 min.
To: Juoksu 12,5 km, 1h 34 min.
Pe: Hiihto 25 km, 2h 48 min.
La: Maastopyöräily 28 km, 1h 40 min.
Su: Hiihto 8 km, 39 min. ja illalla lentopalloa 1h 50 min.

Yhteensä 10h 22 min.

Alkuviikko meni pakkolevossa, kun olin työreisussa Lontoossa.
Keskiviikon juoksulenkki oli verryttelyjen lisäksi tasavauhtista pk2- ja vk1-tasoilla. Jotenkin raskaalta tuntui.
Torstain lenkillä alkulämmittelyjen jälkeen tein kolme sarjaa seuraavia vetoja: 30 sek. maksimivauhtia, 30 sek. vk2-tasolla, 30 sek. vk1-tasolla, 30 sek. pk2-tasolla ja joka välissä minuutin palauttelu. Kolmen sarjan jälkeen hölkkäilin pk2-tasolla noin 7 km. Vedot oli kivoja, mutta perushölkkäily tuntui tänäänkin raskaalta, vauhti oli hidasta ja syke korkealla. Johtuikohan nopean kesälenkkarikäynnin jälkeisestä paluusta takaisin raskaisiin talvilenkkareihin? Toki jonkinmoista stressaantumistakin on ollut liikenteessä joka saattaa osaltaan vaikuttaa.
Perjantaina hiihtelimme kaveriporukalla Koukun majalle munkeille. Mukavaa ja lepposaa hiihtoa. Enää en lopeta hiihtokautta ennen kuin maassa ei ole senttiäkään lunta...
Lauantain "maasto"pyöräily päättyi lähipubin terassille! ;)
Sunnuntaina oli aivan mahtava sää ja ladut oli huippukunnossa, minkä kävimme toteamassa Kauppi - Niihama välillä. Olisin viihtynyt ladulla pidempäänkin, mutta kummilapsien synttärikemut ja -kakut kutsuivat. Illalla läiskittiin lentopalloa ja taas tuli juostua paljon pallon perässä. Pääsiäispyhien vuoksi kahvakuulatuntia ei pidetty.

Ihania tälläiset Pääsiäislomat kun ei ole mitään painetta suorittaa, vaan voi vaan nauttia kuntoilusta ja sosiaalisesta kanssakäymisestä kavereiden kanssa. Tuli tarpeeseen ja teki hyvää.


Pääsiäisen valoilmiö kylppärin seinällä; aurinko paistoi naapurin lasikaiteen ja kylppärin ikkunan sälekaihtimien läpi tehden seinälle sateenkaaren värit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti