tiistai 27. maaliskuuta 2012

Viikko 12

Ma: Lepo
Ti: Hiihto 10 km, josta 8 km aikaan 43 min.
Ke: Maastopyöräily 25,5 km, 2h 8 min. ja venyttelyt 45 min.
To: Juoksu vedoin 7 km, 53 min. päälle hieman keskivartalon lihaskuntoliikkeitä.
Pe: Lepo
La: Juoksu 12,5 km, 1h 25 min.
Su: Normisetti eli kahvakuulaa 1h 8 kg:n ja 12 kg:n kuulilla ja päälle lentopalloilua 1h 40 min.

Ei se hiihtokausi ihan vielä loppunutkaan. Tiistaina olimme katselemassa ja kannustamassa kummityttöä Kaupissa hiihtokisoissa. On se hiihto vaan sujuvan näköistä, kun tekniikka on hallussa. Kisojen jälkeen hiihtelimme äijän kanssa Niihaman majalle ja takaisin. Latupohja oli kovin jäinen ja möykkyinen. En tykännyt yhtään. Roskia ei sentäs ollut.

Keskiviikkona lähdin kaverin kanssa ulkoiluttamaan maastopyöriä vielä kun nastarenkaille oli edes jotain käyttöä. Alkuperäisenä ajatuksena oli suunnata hieman metsäisemmille reiteille, mutta lumisohjossa ajaminen oli sen verran haastavaa, että päädyimme peruspyöräteille. Ihan riittävästi haastetta oli niilläkin aina välillä. Kävimme katsastamassa ensi kesän asuntomessualueen Vuoreksessa. Värikkäältä näyttää.

Torstain lenkillä alkulämmittelyn jälkeen tein vetoja, jotka ensin kerta kerralta kovenivat ja ajallisesti lyhenivät. Maksimin jälkeen vaihdoin toiseen suuntaan eli vähitellen vauhti hidastui, mutta aika piteni. Vetojen väleissä tietysti palauttelua. Mukava harjoitus meni ihan huomaamatta. Päälle vinoja ja suoria vatsalihasliikkeitä sekä pitoja.

Perjantaina oli varsinaisesta kuntoilusta lapopäivä, mutta eiköhän koko päivän siivoaminenkin jonkinlaisesta harjoituksesta käy.

Lauantaina ohjelmassa olisi ollut mielenkiintoinen yhdistelmäharjoitus pyöräilyä ja juoksua, mutta muiden menojen takia supistin sen lopulta pelkkään juoksuun. Tein kuitenkin lenkin ohjelman mukaisen juoksuosuuden mukaan lisäten alku- ja loppuverryttelyt. Lenkki kulki metodilla 15 min. vk1 tasolla, 2 min. pk2 tasolla, taas 15 min. vk1 tasolla ja 2 min. pk2 tasolla ja niin ees päin. Kivasti juoksentelu kulkee tällä hetkellä ja uudet kengät on todella hyvät!

Sunnuntaina olikin vuorossa perinteinen kahvakuula-lentopallo -yhdistelmä. Taas tuli hiukan enemmän heiluteltua 12 kilon kuulaa, joten jotain edistymistä siinäkin on havaittavissa. Tykkään kuulajussin intensiivisistä kuulatunneista, joissa koko ajan tapahtuu ja sykettä piisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti