maanantai 14. huhtikuuta 2008

Kiirakorpia

Olimme katsomassa tulevia kiirakorpia jäähallilla. Kummityttömme kuuluu sisarensa kanssa näihin tuleviin kiiroihin. Kevätesityksessä jäälle pääsi kaiken ikäiset, kokoiset ja tasoiset taitoluistelijat. Esityksen aiheena oli Vaahteranmäen Eemeli ja täytyy myöntää, että oli kyllä todella hyvä show.

Mieleenpainuvia esityksiä ja luistelijoita oli paljon. Ensimmäisenä tulee mieleeni noin 5-vuotias poika, jonka piruetit olivat huimapäisen vauhdikkaita ja niitä tuli monta. Mahtavia olivat myös ne pikkuihmiset, jotka juuri ja juuri olivat oppineet kävelemään ja siellä ne paineli jäällä luistimet jalassa. Toisenlaisena muistikuvana mielessä on Iidaa esittänyt alle kymmenvuotias pikkutyttö, joka takuulla tullaan näkemään suomen luistelijoiden kärkiporukassa joskus, jos vain luisteluintoa riittää. Esiintymässä kävi myös Suomen mestari Mikko Minkkinen, mutta hänellä ei luistimet ollut parhaassa terässä. Pyllähdyksiä tuli useampia. Kunnianosoitus täytyy antaa järjestäneelle urheiluseuralle, sillä mukana esiintymässä on joka kerta myös erityisryhmä. Varmasti näille ihmisille kokemus ison hallin jäällä on jotain aivan mahtavaa.

Eikä pidä tietenkään unohtaa kummitytön esiintymistä hevosen roolissa. Kyllä kummitäti taitaa jäädä jäällä jälkeen jo pahasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti