perjantai 18. heinäkuuta 2008

Erilainen kesäloma

Ensimmäinen kesälomaviikko alkaa oleen vietetty. Yleensä meitä ei oo lomilla paljon täällä Suomessa näkyny eikä ainakaan kotinurkilla. Tää loma on siitä poikkeuksellinen, että tuskin tulee lähdettyä juuri mihinkään.

Vime viikonloppuna aloitettiin se autotalliprojekti ja saatiink
in aikaiseksi aikamoinen monttu.

Syy...

...ja seuraus.

"Elävästi muistan kuinka velttoilin silloin, nuorempana aamuin sekä päivin sekä illoin..."

Tällä viikolla ei oo velttoiltu. Maanantaina aloitettiin iltarastien 4 km lenkillä. Äijän Kalevan Kierros -kaveri oli ensimmäistä kertaa mukana suunnistamassa, joten lähinnä se oli kartanlukuharjoitusta. Eli ajasta ei sen suurempia mainintoja. Tiistaiaamuna äijä lähti lenkille ja minä aloitin aamun Pilates-harjoituksella. Illalla tehtiin vielä n. 20 km:n pyörälenkki paikalliselle luonnonmuistomerkille, Pirunkivelle. Kivi on iso järkäle keskellä metsää, joka on kait joskus jääkaudella sinne kulkeutunut. Nyt se on jäämässä uuden logistiikkakeskuksen jalkoihin. Aika komea ilmestyshän se oli. Tuhatpäinen lauma nälkäisiä hyttysiä vaan hieman häiritsi kiven tarkastelua. Ihmettelimme ettei kivelle ole minkäänlaisia opasteita. Eihän sitä sieltä keskeltä metsää kukaan vahingossa löydä. Meilläkin meni hieman hakuammunnaksi, mutta löytyi lopulta.
Keskiviikkona oli tarkoitus tehdä vain illalla kevyt lenkki fillareilla kaupunkiin terassille. No, kaupungissa tuli hassuja ideoita
päähän, joten jatkoimme Nokian Edeniin ja sieltä sitten vielä kotiin. Matkaa tuli noin 35 kilometriä, eli ihan kunnon lenkki.
Torstai saatiin pidettyä lepopäivänä, mutta tänä aamuna olikin sitten jo kova hinku lenkille. Molemmat lähdettiin omiin suuntiimme juoksenteleen. Itse löysin lenkin aikana syitä, mitkä aiheuttavat tuon juoksijan polven kipeytymisen. Erilaisilla juoksuasennon ja -alustan parannuksilla kipu hellittää. Tarvinnee siis vaan reenata juoksutekniikkaa ja venytellä lihaksia huolella. L
enkkien jälkeen olikin sitten hauska vertailla sykkeitä ja lenkkien kulkua.
On tällä superkuntoilulla ollut vaikutuksensakin. Kävin tänä aamuna vaa'alla ja viikon aikana on kadonnut 1,5 kiloo :-O vaikka iltaisin on tullut otettua yksi tai kaksi olutta tai lasillinen terveysjuomaa eli punkkua. En jää kaipaamaan niitä kiloja.

Muuten tänään päivä menikin kotihengettärenä; leivoin ison läjän sämpylöitä pakastimeen, tein välipalaksi pannaria ja olen pyörittänyt pyykkikoneessa toppatakkeja, jos niitä vaikka ensi talvena tarvisi.

Torstai-iltana taivas tarjoili hienoja värejä ja synkkiä pilviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti