torstai 3. heinäkuuta 2008

Vauhtia

Maanantaina tuli käytyä taas pitkästä aikaa iltarasteilla. Nyt mentiin välillä vähän hölkätenkin. Tuo polvi ei vaan kestä. :-( Tiedä sitten millä sen sais toimiin. Mentiin neljän kilometrin lenkki ja aikaa meni 1:17. Eli vauhtia pitäis saada roimasti lisää, mutta jos polvella ei juosta, niin mistä sitten tulee?? Katselin tämän vuoden Venlojen tuloksia, niin tuossa ajassa olisi pitänyt mennä ~7 km lenkki ollakseen 600. tietämillä kisassa. Kun ei sieltä viimeistä sijaa olla lähdössä hakemaan! Äijä oli mukana rasteilla ja ihan hyvin se suunnistus ja kompassin käyttö lähti luonnistuun. Hänen selviytymistä en epäile yhtään, omaani kylläkin tämän kertaisen jälkeen.

Tiistaina vedettiin sitten tunnin reipas pyörälenkki. Maastossa ylä- ja alamäkee. Tuli kunnon intervalliharjoitus ja syke sai kyytiä. Vaikka välillä kuolema tuntui tulevan niin oli mukava huomata, että pari vuotta sitten en olisi tuollaista lenkkiä tehnyt. Keskinopeus oli kuitenkin noin 20 km/h ja maasto ei ollut kovin helppoa. Kyllä se kunto vaan nousee vaikka aina ei siltä tunnu.

Urheiluhulluuden myötä alan ymmärtämään myös eri lajeihin tarkoitettujen urheiluvaatteiden merkityksen. Ei ne pelkästään rahastusta ole.

Eilen veljen lapset oli näyttämässä meille kuntoilun mallia. 2,5 tuntia tiivistä hyppimistä trampoliinilla. Siihen kun pystyy itse niin voi sanoa olevansa hyvässä kunnossa. Kun nyt ensin jaksaisi puolikin tuntia yhteen menoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti