torstai 14. toukokuuta 2009

Onni ja autuus

Heti ensimmäisenä iso KIITOS Emmille kampaamosuosituksista! Napsia ei Tampereella enää ole, mutta tilalla on Estradi ja ilmeisesti ainakin jossain määrin samalla henkilökunnalla pyöritettynä. Kävin eilen puolenvuoden kampaamoahdistuksen jälkeen siellä Johannan käsittelyssä. Elämäni ensimmäinen kampaaja, joka oikeasti uskoi sen kun sanoin, että olen laiska laittamaan tukkaani ja arkiaamuna sen pitää olla nopea ja helppo toimenpide. Nyt sain sellaisen. Kampaaja oli jopa kanssani samaa mieltä, että pitkän tukan pitää olla luonnollinen. Ihanaa! Ensimmäisen kerran myös otsatukka on sen mallinen, ettei näytä irralliselta kököltä silloin kun hiukset ovat kiinni.

Väristä en uskaltanut edes ehdottaa kampaajalle mitään. Lähtökohtana oli monenmoista haalistunutta väriä ja raitaa lähemmäs kymmenen sentin juurikasvulla höystettynä. Totesin vain että mitähän tälle vois tehdä. Siinäkin kampaaja osasi lukea ajatuksiani ja totesti vaalean olevan kesällä kiva. Pitkän pohdinnan tuloksena hän onnistui sen toteuttamaankin ilman suurempia tuskailuja ja niin on taas kesäblondi palannut!

Vielä kun hinta oli edes jossain määrin inhimillinen - verrattuna ainakin siihen mitä olen muutamalla edellisellä kerralla joutunut pulittamaan - on uusi kampaamo- ja kampaajasuosikkini löytnyt. Ihanaa! Ja mitä enemmän mä tätä tukkaa tuijotan, sitä tyytyväisempi oon. Yritän laittaa tännekin siitä kuvan. On tuo kuvien siirtäminen kamerasta jotenkin taas vaan jäänyt ja jäänyt.

2 kommenttia:

  1. Tein vähän tutkimustyötä ja huomasin, että Johanna on palannut. Se on paras kampaaja ikinä! Kävin hänellä aina Napsissa kunnes hän lähti muihin hommiin mutta on näköjään palannut. Kerro terveisiä seuraavalla kerralla!

    VastaaPoista
  2. Kerrotaan, oli kyllä aivan mahtava kampaaja!

    VastaaPoista