maanantai 25. toukokuuta 2009

Puolivälissä mennään

Kalevan Kierros on nyt puolivälissä. Lauantaina juostiin maraton Tuusulassa. Meitä lähti sinne kuuden hengen tiimi, eli kolme juoksijaa ja kolme huoltajaa. Hyvin meni. Kaikki kolme tekivät oman maraton-ennätyksensä ja olivat tyytyväisiä suorituksiinsa. Huolto sai siis kiitosta.

Huoltajan ominaisuudessa ehdin tutkiskella maratoonareiden monenmoisia juoksutyylejä ja -asuja. Tyylejä on sanallisesti vaikea kuvailla, mutta monen kohdalla ihmettelin mikäli pääsevät maaliin ilman suurempia kipuja. Yksi naisihminen tarvitsi varmasti maalissa apua käsiensä suoristamiseen. Asuvalinnoista ehdottomia suosikkejani olivat:
  • Miehellä lyhyet shortsit, jotka joka askeleella paljastivat persposket ihan kokonaisuudessaan. Kiitos siitä, että olit laittanut kalsarit alle!
  • Keski-ikäisellä miehellä napapaita
  • Vanhalla sedällä tummanruskeat trikoot, jotka muistuttivat ennemminkin vanhoja pitkiäkalsareita. Roikkuivatkin niin kivasti.
  • 90-luvun alun moni-neonväriset pyöräilyshortsit. Miehellä nekin.
Tässä parhaiten muistiin syöpyneitä otoksia. Eipä sitä tietenkään vaatteilla tai tyylillä juosta. Tuskin itsekään trikoissani mikään missi olen. Ja sehän on vaan kiva, että huoltajillakin on jotain seurattavaa ja viihdykettä!

1 kommentti:

  1. Toivotaan sydämiemme pohjasta, että ne oli herjalla siellä niillä kuteilla.. Tai ehkä ne oli jotkut onnen vaatteet, joita ilman ei juoksu kulje..

    VastaaPoista