lauantai 25. syyskuuta 2010

Jorinaa

Paljon on ollut mielessäni asioita mistä postailla, mutta nyt kun on aikaa ja istahdin koneelle, niin päässä lyö tyhjää. Höh.

Joristaan vaikka urheilusta. Lentopallokausi pyöräytettiin taas käyntiin ja kivaa on ollut. Saatiin lisää vuoroja Pirkkalan kouluilta, joten nyt päästään useammin pelaan ja ehkäpä muita lajejakin. Yksi vuoroistamme on Pirkkalassa Toivion koululla, mutta siellä tarvinnee harrastaa jotain muuta kuin lentopalloa. Kävimme nimittäin kerran yrittämässä, mutta ala-asteen sali on auttamattoman pieni. Joutui oikein tähtäämään, että sai pallon meneen verkon ja katon välistä. Seinät toimi sivurajoina ja silti kenttä oli kovin pieni.

Pirkan Hölkkä on viikon päästä. Rauhallisissa tunnelmissa sitä odottelen. Sain juostua useampia riittävän pitkiä lenkkejä, jotka sujuivat todella hyvin, joten nyt on luottavainen fiilis. Viimeisen viikon ajan lepään ja juoksen vain jokusen kevyen lenkin ja pieniä kiihdytyksiä. Syysflunssaa on nyt kovasti liikkeellä ja olenkin väistellyt sitä kuin ruttoa. Töissä on ollut tilanne ettei olisi ollut aikaa sairastua ja nyt on Pirkan Hölkkäkin niin lähellä, etten enää kaipaa mitään flunssaa. Toivottavasti väistely onnistuu siis vielä tämän viimeisenkin viikon ajan.

No nythän näitä asioita alkaa muistua mieleen. Olen muuttunut "absolutistista juopoksi". Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ole alkoholista vaan lenkin aikana juomisesta. Vielä keväällä en oikein osannut juoda lenkin aikana ja tuntui, että pienikin määrä nestettä aiheutti vatsan kramppausta. Vähitellen olen siihen totutellut ja nyt juomaa kuluu jo niin paljon, että piti käydä ostamassa juomavyö, mihin saa isompia pulloja. :) Se on kiva se.

Yhtä asiaa olen yrittänyt takoa päähäni. Että siellä Pirkan Hölkän ensimmäiselläkin huoltopisteellä voi ja kannattaa ihan rauhassa pysähtyä ja tankata ainakin nestettä. Pirkan Hiihdossa ja Ideapark-juoksussa kun en oikein malttanut siinä vaiheessa himmata ja sehän sitten kostautui jo ennen seuraava huoltopistettä. Josko nyt ottaisin tarpeeksi rauhallisesti. Olen miettinyt, että ottaisinko omankin juomavyön mukaan? Hmmm.

Olipas aikamoista tajunnan virtaa tämä teksti. :) Tässä vielä kuva menneen kesän suosikkigrillattavastani. Nam.


1 kommentti:

  1. Nams, hyvältä näyttää!

    Se Pirkka edelleen houkuttelee muakin, luultavasti siis lähden sinne! Ehkä nähdään :)

    VastaaPoista