perjantai 1. lokakuuta 2010

Apinasta seuraava

Nimittäin minä. Olen etsinyt itselleni juoksutakkia. Kriteereitä on kaksi; ensinnäkin tietenkin sopiva koko ja toisena se kompastuskivi. Hihojen pitäisi olla riittävän pitkät. Niin pitkät ettei ranteet paljastu. Niin, että hihat saisi vedettyä kämmenselän suojaksi. Ilmoilla, kun hanskat on vielä liikaa. Sormillani on tapana hikoilla, mutta kämmenselkä kaipaa lämpöä.

Ilmeisesti minulla on "apinamalliset" kädet. Olen löytänyt yhden takkimallin, jossa hihat ovat riittävän pitkät. Valitettavasti siinä oli huppu, jota ei saa pois. En ymmärrä sitäkään. Miksi JUOKSUtakissa on huppu? Milloin sitä käytetään ja kuinka huppu päässä voi juosta? Itseäni ainakin ahdistaa jo ajatuskin niskassa roikkuvasta hupusta, joka vetää takin kaulusta kiinni kurkkuun. Siis kurkuttaa. Ei kiitos.

Yli sadan euron takkeja en ole vielä uskaltanut sovittaa. Tuntuu jotenkin huimalta maksaa "kevyestä" takista niin paljon. Kohta tosin taitaa vaihtoehdot loppua. Mistä siis voi löytää riittävän pitkillä hihoilla varustetun sopuhintaisen takin ilman huppua? Tampereen seudun isot liikkeet alkaa oleen koluttu.

2 kommenttia:

  1. Mullakin on semmoset käpälät, että hihat ovat helposti liian lyhyet.

    Mää onnistuin löytää silloin joskus hyvän takin, jossa tulee ne sormettomat jutut kämmenselän päälle ja peukalo reiästä ulos. Oli halpa Stadiumista.

    Juu ja huppu juostessa kuulostaa ihan hirveeltä.

    VastaaPoista
  2. pyöräilyhanskat, niistä kun puuttuu sormet. mutta eipäs ne tuota perusongelmaa poista.

    VastaaPoista