keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Pahan hajuisia vaatteita ja palloilua

Loman jälkeiset päivät on mennyt yrittäessäni motivoitua arkeen ja työn tekemiseen sekä lepoon ja pyykin pesuun. Miten kummassa sitä voikin aina reissussa tulla niin paljon pyykkiä vaikka tuntuu ettei vaatteita ole edes paljoa mukana? Voin muuten kertoa, että Lapponia-hiihdon pesemättä läpi käynyt hiihtopuku haisee aivan hirveälle, yyyh. Nyt se on onneksi pestynä ja varastoituna vaatehuoneeseen odottamaan ensi talvea. Lopullisten laskelmien tuloksena talven aikana kertyi 980 hiihtokilometriä. Niistä 9 km perinteisellä ja loput vapaalla. :)

 Muonion hotelli oli aika surullinen näky. Ei ollut enää käytössä.

Eilen käytiin pitkästä aikaa verrytteleen lentopallolihaksiakin. Ongelmana on tänä talvena ollut pelaajien vähyys, joten pelejä on saatu aika nihkeästi kasaan. Nytkin meitä oli huimat kuusi henkilöä eli kolme pelaajaa per joukkue. Kivaa oli silti ja pelikin sujui yllättävän hyvin. Pienellä porukalla pelatessa on tietysti se hyvä puoli, että saa juosta enemmän ympäri kenttää pallon perässä ja minäkin pääsen harjoittelemaan hyökkäämistä, kun muuten tulee ajauduttua yleensä passarin rooliin äijien lyödessä palloo kenttään. Hieman vajaalla joukkueella pelatessa ehkä lentopallon lajimaisuus välillä kärsii. Mukavaa vaihtelua tää palloilu on tuolle kestävyysliikunnalle.
Pelit kesti n. 1h40min, keskisyke: 123, max syke: 158, kulutus: 637 kcal.


Raattaman bensa-"automaatit", ja hyvin toimii edelleen.

1 kommentti:

  1. Onnittelut taas hienoista hiihdoista! Käsittämättömän isoja matkoja jaksat hiihtää. =)

    Joo voin kuvitella hiihtopukusi hajut! Kamalinta mitä minä olen joutunut haistamaan on ollut varmaan maratonin läpi käyneet vaatteet, hyi hitto sanon mää.

    Aikamoiset bensa-automaatit.

    VastaaPoista