maanantai 30. kesäkuuta 2008

Mitäs sieltä lasten suusta tuleekaan?

Tapasimme tuossa ystäväpariskunnan, jolla on viisivuotias poika. Äitillä ja isällä oli ollut vapaapäivä, mutta poika oli viety päiväkotiin. Päivän jälkeen poikaa pois päiväkodista hakiessa oli tädit hieman naureskellen kysellyt, että olikos teillä tänään vapaapäivä. Poika oli siellä reippaasti kertoillut kuinka äidillä ja isillä on vapaapäivä, jolloin ne kotona leikkivät ja jumppaavat. :-D Oli kuulemma vanhempien poskille noussut reipas puna ja jotain olivat selitelleet kaupungilla asioiden hoitamisesta. Niin niin.

Kyselin samaiselta pojalta, että joko on kesäloma alkanut ja mitäs lomalla tekevät. Menevät kuulemma mökille koko viikoksi. Mutta välillä pitää tulla käymään kotiin, kun jotain on unohtunut. Pitäisiköhän viedä vanhemmille keltaisia Post-it -lappuja lahjaksi?

Tämä nyt ei ole varsinaisesti lasten suusta, mutta muuten lasten hauskuuksia. Veljeni lasten (alle 6v ja yli 4v.) lempiohjelma televisiosta on tällä hetkellä Lotto-arvonta. Aivan oikein, se sunnuntaisin tuleva seitsemän numeron ja lisänumeroiden arvonta. Sitten jännitetään osuuko numerot kohdalle. Ja voi mikä harmin paikka jos ei satu numerot osuun. Olishan se tietysti mukavampi kun menis kohdalleen ihan vaikka joka numero. :-)

3 kommenttia:

  1. Lasten täti täältä suvun toiselta laidalta toivoo myös, että kaikki seitsemän numeroa osuu kohdalleen. Ja tietenkin toiveissa on, että voitosta riittää sukulaisillekin... =)

    VastaaPoista
  2. Suski, mikäs sen mukavampaa oliskaan :-)

    VastaaPoista
  3. Vielä ei valitettavasti ole osunut kohdalle! Lasten mielestä se on ihme peli, kun siinä ei koskaan voita. Ja ihmettelevät, että miksi sitä sitten pelataan =D

    Mutta JOS se osuu kohdalle, niin voitte olla varmoja, että kuulette kyllä! Täällähän voi pelata tämän paikallisen lisäksi mm. Eurolottoa jne. Pitääkin pistää muuten anomus menemään....

    VastaaPoista