maanantai 30. kesäkuuta 2008

Hulluus tarttuu

Nyt se on sitten lyöty lukkoon. Venlojen viesti 2009 Mikkelissä ja mulla vielä avausosuus, huh huh. Iltarastit siis odottaa.

Mutta eipä tämä meidän sopimus ole kuin hyvä alku. Tuo äijä meni sopiin ensi vuoden Kalevan kierroksen suorittamisesta. Pelikunto hänellä on ihan hyvä, mutta tuon kestävyyden kanssa ei taida olla ihan sama tilanne. Ja kun lajeina on 30 km luistelu, 60 km hiihto, maraton, 50 km soutu, 120 km pyöräily ja 24 km suunnistus, niin kestävyyttä tarvittais. Meillä siis laitetaan olutpullot kaapin nurkkaan ja lähdetään lenkkeileen. Mielenkiintoista seurata kuinka äijän motivaatio riittää. Epäilen, että joko hän lähtee tähän täysillä mukaan tai sitten koko asia unohtuu muutaman viikon jälkeen. Pidän peukkuja ensimmäiselle ja koitan parhaani mukaan auttaa ja kannustaa. Onneksi lupaus on tehty kaverin kanssa yhdessä, niin sieltä voi löytyä motivaatiota jos oma meinaa loppua. Minun auttamisosuus alkaa mahdollisesti jo tänään iltarasteilla. Äijän suuntavaisto ja suunnistustaito kun ei ole ihan ykkösluokkaa niin reeniä tarvitaan.

Mihinkähän tää kaikki vielä johtaa? Se kaverin sisko, joka on yksi tämän kaiken urheiluhulluuden lähteistä, ei ole vielä edes muuttanut Tampereelle ja on nyt jo saanut tämän kaiken aikaan. Syksyllä kun hän muuttaa näille seuduille, meidän porukkaa ei kannata varmaan tavotella muualta kuin lenkkipoluilta.

2 kommenttia:

  1. Ihan huippua jos teillä on hyvä sporttiporukka, se jos mikä innostaa lähtemään radalle!

    VastaaPoista
  2. Joo, täytyy kyllä myöntää, et ihan mukavaa tää on ja aika addiktoivaa. Ja kun viimeset vuodet on menny enemmän ja vähemmän "juhlimisen" merkeissä, niin tekee kaikille ihan hyvääkin tällänen suunnan muutos.

    VastaaPoista