keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Aktiivielämää

Muutaman päivän lastenhoitotauon jälkeen oon taas päässyt urheilun pyörteisiin.

Lauantaina lähdettiin polkupyörillä aamukahville Arboretumin kahvilaan. Siitä polkaisimme Pyynikille tenniskentän viereen olusille. Siellä pälkähtikin päähän ajatus, että poljetaankin kotiin järven toista kautta. Kummallakaan ei ollut oikeastaan aavistustakaan, että mistä sieltä pääsee polkupyörillä. Otettiin siis tavoitteeksi pysyä mahdollisimman lähellä järven rantaa. Aika hyvin siinä onnistuttiinkin. Välillä kyllä mentiin hyvinkin pieniä polkuja pitkin eli matkavauhti ei ollut mikään huimaava, mutta kilometrejä tälle lenkille kertyi noin kolmekymmentä. Ihan mukavasti siis ja käsivarret sai hyvin aurinkoa.

Sunnuntai meillä on normaalisti lentopallopäivä. Nyt ei saatu riittävästi porukkaa kasaan, joten otimme taas äijän kanssa fillarit alle. Tällä kertaa suuntana oli Peltolammi. Oli siellä jokunen kylmäpää jopa uimassakin. Kilometrejä ei tullut hirveästi, mutta reilu tunti kuitenkin poljettiin. Viikonlopun aikana tuli käytyä monessa sellaisessa paikassa, missä en ole ennen käynyt. Todellista kotiseutumatkailua ihan kotinurkilla.

Maanantaina oli iltarastit. Lähdin parin viikon tauon jälkeen koittamaan onko polvi parantunut ja miten metsäily sen kanssa onnistuu. Polvi ei tullut yhtään kipeäksi! Eli lääkekuuri ja polvituki ovat ilmeisesti tehneet tehtävänsä. Hyvä niin. Lähdimme ihan tuon polven takia taas sille lyhyelle (3km) ja helpolle reitille. Tosin onnistuimme sielläkin harhailemaan. Heti toinen rasti oli täysin hukassa, haimme sitä varmasti useamman kymmenminuuttisen ajan. Emme tosin olleet ainoat, joille se tuotti ongelmia. Kartan teon jälkeen oli ilmeisesti muodostunut muutama uusi polku ja kartassa olevat "heikot" polut oli muuttunut kunnon poluiksi. Koska väitän edelleen, että siellä oli liikaa polkuja karttaan verrattuna. :-P Loppuaika ei ollut mikään huimaava tuon harhailun jäljiltä, mutta kaikki rastit taas löydettiin ja maaliin päästiin.

Eilen oli vuorossa Pilates-intensiivi. Viikottaiset pilatestunnit jäivät kesälomalle pari viikkoa sitten, mutta eilen oli 1,5 tunnin intensiivi-kurssi, jossa saatin kesälle itseharjoitteluohjelma. Siirryimme liikkeissä hieman vaativammalle tasolle ja vetäjä korjasi jokaisen liikkeen aikana jokaisen kurssilaisen asennon oikeanlaiseksi. Oli aika tehokas kurssi. Nyt kun joku tulisi vielä kesällä vetämään minulle niitä liikkeitä, että saisin aikaiseksi niitä tehtyäkin. Vapaaehtoisia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti