maanantai 23. maaliskuuta 2009

Uusi haaste?

Kuulin mielenkiintoisesta kisasta. Tai lähinnä se kiinnostaa minua urheilusuorituksena. Nimittäin talvitriathlon. Jämillä olisi 19.4. talvitriathlonin SM-kisat, jossa on myös kuntosarja. Talvitriathlonin lajit ovat maastojuoksu, maastopyöräily ja hiihto putkessa. Kuntosarjan matkat ovat aika säälittäviä: juoksu 2 km, pyöräily 5 km ja hiihto 3,75 km. SM-tason matkat ovat tuplapituisia. Kuulostaa aika kiinnostavalta lajivalikoimalta. Tuon maastopyöräilyn harjoitteleminen näin nopella aikataululla ja tähän aikaan vuodesta aiheuttaa ongelmia. Tulossa on kyllä se reilun viikon Espanjan leiri ja jos sieltä löytyisi vaikka vuokrapyöriä. Hmmm. Tarvii haudutella tätä ajatusta. Kiinnostaa kyllä kovasti. Valkkuhan tästä mainitsi ja hän suunnitteli sm-kisaan osallistumista, koska kuntomatkat ovat niin lyhyet. Itselleni riittäisi näin alkuunsa tuo kuntosarja. Muut lajit menisi helposti, mutta tuo maastopyöräily pistää miettimään tuota osallistumista. En ole kovinkaan paljon maastossa pyöräillyt ja kun ei ole minkäänlaista käsitystä, että kuinka haastava reitti se on. Kokemuksia tai tietoa?

3 kommenttia:

  1. Go for it!
    Kannattaa kokeilla jos vähänkään kiinnostaa. Ei tartte sitten katua, kun et lähtenytkään. Ei oo kyllä mitään hajua, mitä tommonen vaatii.. Mutta kuulostaa siistiltä :)

    VastaaPoista
  2. Löysin blogisi blogilistan kautta ja jäinkin lueskelemaan sitä heti, mukavaa luettavaa kun näytti olevan.

    Tuosta Jämin talvitriathlonista sen verran, että kuulopuheiden mukaan tuo maastopyöräosuus ei ole kovin vaikea ja tekninen. Mukaan siis vain!

    VastaaPoista
  3. Tepi; ei muuta kun mukaan vaan. Kiva kuulla et välillä löytyy uusia lukijoita.

    VastaaPoista