maanantai 20. huhtikuuta 2009

Koskaan ei koskaan

Vannomatta paras. Ja mitä muita viisauksia näitä nyt on. Aikanaan pohdiskelin trikoiden, omien reisien ja HK:n blöön yhteyttä. Sen kumosin lauantaina ja ostin elämäni ensimmäiset juoksutrikoot. Pitipä tääkin päivä nähdä. Eivät sentään ole koko pinkit vaan pääväritykseltään mustat mutta tottakai pinkki vauhtiraita pitää olla! Sen verran pitää itseään kehua (montakohan kertaa olen teille jo tätä toitottanut...?), että on mukava huomata tämän hullunmoisen urheilun aiheuttavan jotain muutoksia kropassa. Vielä vuosi sitten tuli aina tuskan hiki, ahdistus, paha mieli, itku, hammasten kiristys ja ties mikä sovituskopissa ihan vaan vaikka farkkuja sovittaessa. Vain harva malli tuntui istuvan ja oma keskivartalo näytti peilistä kaikkea muuta kuin miellyttävältä silmään (tiedoksi: meille ei ole kotiin "ehditty" vielä hankkia kokovartalopeiliä). Vähitellen jotain on kuitenkin tapahtunut ja edes niitä trikoita sovitellessa ei tullut ällötystä. Oli suorastaan ilahduttavaa huomata kuinka ne päällä pyöriessä reisistä erottui lihakset. Vau! Ei sillä etteikö "tiivistettävää" vieläkin riittäisi mutta tällaiset hetket ja havainnot lisäävät kummasti motivaatiota taas kirmailla pitkin metsiä ja saleja.

Toinen hankinta minkä tein oli suunnistuskengät. Eli sisäpiirislangilla nastarit. Otin niistä oikein kuvan, kun ovat vielä puhtaat ja siistit.


Tänään pääsen tositoimiin niitä testaan, joten näin puhtaina niitä tuskin enää koskaan tullaan näkemään. Tuntuivat jalkaan istuvilta ja kevyiltä, toivotaan että ovat sitä metsässäkin. Tänään alkaa siis osaltani tämän kesän rasteilla juoksu. Voi olla aluksi taas vaikeeta.

Tänään on muutenkin tiedossa aktiivinen päivä. Soluttauduin mukaan kaverin työporukan Pilates-kurssille. Sinne säntään suoraan töistä ja sieltä kirmataan sitten rasteille. Vähän hirvittää, kun reisi- ja perslihakset ovat vielä jökissä perjantaisen pumpin jäljiltä (kahden viikon tauko ei ollut hyvä juttu). Ensin pitäisi rääkätä juuri tuota keskivartaloa pilateksessa ja iltarastit ovat tietenkin Lamminpäässä, mikä tarkoittaa harjun ylös-alas juoksemista siis lisää rääkkiä reisille ja takapuolelle. Auts, tekee pahaa pelkkä ajatuksin. Vaihtoehtoja ei vaan oikein ole, kun kesäkuun puolen välin Venlat tuntuu jo tuskan hikenä niskavilloissa.

3 kommenttia:

  1. Siistit popot! Ja onneks olkoon uusista juoksutrikoista! Ne on huippuja.

    VastaaPoista
  2. Missa on se kuva neidista niissa trikoissa?! ;)

    VastaaPoista
  3. Kai sitä jonkintasoinen sensuuri täytyy sentäs säilyttää ;-P

    VastaaPoista