perjantai 9. huhtikuuta 2010

Talven loppu ja kevään alku

On tullut talven päättäjäisten aika. Lauantaiaamuna lähdemme viikon lomalle Ylläkselle. Lapin keväthangille on hyvä päättää tämän talven hiihtokausi. Ja loma on tarpeen.

Täällä etelässä kevät on jo potkaistu käyntiin. Pesin ja puunasin molemmat fillarini. Maasturi odottelee vielä takavaihtajan kiristystä. Pari pientä persuksen totuttamislenkkiäkin olen jo tehnyt. Lukkopolkimia en uskaltanut vielä käyttää. Josko loman jälkeen olisi irtohiekat putsailtu, pahimmat routavauriot hieman tasottunut ja jalankulkijat tottuneet ohi suihkiviin fillareihin. Tulisi vähemmän yllättäviä tilanteita ja voisin keskittyä paremmin noiden klossien käyttöön.

Juoksulenkit on säännöllistynyt ja jonkinlaista harjoitusohjelmaakin yritän noudattaa. Hurjan pian edessä on tuo Ideapark-juoksu. Hirvittää. Olisi kannattanut valita sittenkin se kymppi. Jää juoksuaika vähäiseksi ennen puolikasta. Tavoitteena on juosten läpi. Se riittää tällä kertaa. Tulevaisuudessa voin sitten miettiä niitä aikoja. Tuo tulee olemaan muuten elämäni ensimmäinen osallistuminen juoksutapahtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti