sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Lisää luistoo

Lauantaina hiihdeltiin Kaupista Kyötikkälään ja takasin. Matkaa kertyi 34 km ja koko talven hiihtokilometrit ylittivät 300. Yöllä satoi lunta ja aamulla lähdettiiin Kaupista sopivasti heti latukoneen perään. Kyllä kelpasi hiihdellä, kunnes ajettu baana loppui ja siirryttiin umpihankihiihtoon. Onneksi täyttä umpihankea ei ollut kuin muutama kilometri kun Kangasalan puolella ladut oli myös ajettu. Siellä ne oli tosin vedetty vaan kelkoilla, niin pohja oli aikas pehmeetä ja upottavaa. Voimia söi jonkin verrankin.
Hieman on nyt tänä talvena ollut ongelmia kunnollisen luiston löytämisessä sukseen. En oikein tiedä edes mistä johtuu. Arvailuja heiteltiin, josko uusi lumi aiheuttaisi ongelmia, onko pohjan kuviointi tukossa, olisiko suksi tarkka oikealle kelivoiteelle... Jaa-a, sen kun tietäisi. Tarvinnee testailla kaikenlaista. Periaatteessa meno etenee kyllä, mutta jotenkin tuntuu nahkealta.
Silti, kyllä se hiihto vaan on kivaa! Hiihdon lisäksi en ole malttanut käyttää urheiluaikaa juuri muuhun kuin lentopalloon.

4 kommenttia:

  1. Mistäs tää kuva on? Hyvältä näyttää! Mun kilsat on vielä alle 100, mutta luottavaisin mielin puolipirkkaa kohti mennään vaan.

    VastaaPoista
  2. Fluorit käytössä?
    Pikaluistotkin on ihan ok!

    VastaaPoista
  3. Laura; tää kuva on itseasiassa viime kevään Ylläksen reissulta. Mä vieläkin vaan arvon, että olisko se kokonainen vai puolikas Pirkka.
    Päivikki; ei oo fluorit vaan Startin perus SG-luistot. Niitä pikaluistoja en oo testannu.

    VastaaPoista
  4. no onks lääkkeet löytynyt? onhan suksi sopivan jäykkä? ettei ols hiihtäjän paino muuttunut radikaalisti? tahi suksi kuoleentunut? sitä pitäisin kyllä ihmeenä. jollei muutoin parane niin hionta ja kuviointi vaan. kerrohan kun löytyy syy ja lääke.

    VastaaPoista