maanantai 10. tammikuuta 2011

Pläänejä

Blogi muuntui ylläpitäjänsä mielen mukaisesti talvisemmaksi.

Keräilin tuohon sivupalkkiin muutamia kuntoilutapahtumia, mitkä siintävät mielessäni mahdollisuuksina tälle vuodelle. Pirkan Hiihto tulee ensimmäisenä vastaan ja vaikka muistan kuinka viime vuonna niitä Julkujärven töppäreitä ylös tampatessani vannoin, että ei enää koskaan, niin sinnehän taas halajan. En ole vielä tehnyt päätöstä siitä meneekö tänä vuonna täydet 90 km vai pysynkö puolikkaalla. Aika ja hiihtoreenit sen näyttäköön.

Seuraavana onkin sitten jotain mihin suhtaudun pelonsekaisella kunnioituksella, eli Lapponia-hiihto. Viime vuonna siitä jo hieman haaveiltiin ja tänä vuonna ainakin lähdetään paikan päälle. Siitä en ole tehnyt vielä mitään päätöstä, että osallistunko itse ollenkaan, puolikkaalle vai jopa kokonaiselle. Eniten koitoksessa hirvittää nuo reittiprofiilit. Aikamoisia nousuja on luvassa ja parina päivänä vielä heti alkumatkasta.

Perinteisenä listalla on Venlojen Viesti. Tänä vuonna se juostaan jossain Haminan lähettyvillä. Tapahtuma on vaan niin hieno, että kyllähän sinne täytyy päästä. Vielä ei ole tietoa monellako joukkueella lähdetään ja mitä osuutta pääsen juoksemaan.

Pirkan Hölkkään tykästyin viime syksynä paljon vaikka se ei täydellisesti mennytkään. Tänä vuonna siis lähden ehdottomasti parantamaan suoritusta ja nauttimaan syysmetsästä. Suunnistus täytynee tänä kesänä muistaa hyvänä harjoittelumuotona Pirkan Hölkkää varten.

Tässä on siis tähän mennessä listalle päässeet tapahtumat. Lista varmasti elää vielä moneen otteeseen vuoden mittaan. Lisäksi kiinnostaisi kesällä joku maastopyöräilytapahtuma, vaikka aluksi vain fillarirastit, joku pidempi suunnistuskisa kuten Kalevan Kierroksen suunnistus sekä Jämin mini-rogaining syksyllä, jos se vaan järjestetään ja löytyy kaveri mukaan.

Tämän listan perusteella suunnitellaan vuoden kuntoiluja ja toivotaan terveitä harjoituspäiviä! Myös kaikille muille! 



4 kommenttia:

  1. Hyvältähän se lista jo näyttää! Iloisia ja mukavia ja terveitä treenipäiviä sinne myös.

    VastaaPoista
  2. Joo hyviä tapahtumia ja tsemppiä vaan harjoitteluun. =)

    VastaaPoista
  3. Jarno the Brotherhood11. tammikuuta 2011 klo 11.12

    Kokonaisen pirkan vedät, mäkin vielä haaveilen siitä, puolikkaan nyt ainakin. Helmikuun ekalla tai tokalla viikolla lienee aika päättää, josko sais 8 kolmentunnin hiihtolenkkiä siihen mennessä kasaan, niin sille kokonaiselle, pitäs uskaltaa lähteä. Tavoite alle 10h on tälle pohjalle todella kova, mutta jos paino putoaa odotetulla tavalla ja reeni yhtään toimii niin toteutettavissa. Onneks löysä reeni ja suorituskaverina on vielä ehkä hippasen huonommassa kunnossa kuin mä niin voi syyttää sitä sit jos ei ehdi, mutta maaliin kumminkin. Niinisalossa tavataan!

    VastaaPoista
  4. Jarno the Brotherhood meinaa vissiin lähtee pertsalla? Isä mainitsikin että oot Löysän kanssa sellasta suunnitellu. Kyllä se kokonainen vähän kiehtois, mutta mutta... katotaan ny. Hannu lähtee kokonaiselle vapaalla.

    VastaaPoista