tiistai 6. syyskuuta 2011

Vaan töissä täällä

Lauantaina olimme kaveriporukalla Tampereella Ilveksessä kasaribileissä. Illan pääesintyjänä oli Dingo ja odotukset oli tietysti korkeella. Meidän porukan kasaripukeutuminen jäi lopulta hyvin vaisuksi, mutta aivan mahtavia asuja oli ihmiset löytäneet. Suoraan sanottuna aivan kamalia, mutta kuitenkin hienoja ja NIIN kasarihenkisiä!

Järjestelyt oli Ilveksessä hoidettu hienosti, kun eri ravintoloiden välillä sai sukkuloida ihan vapaasti jopa juomien kanssa. Eri puolilla taloa soi erilainen musiikki, kaikki kuitenkin kaheksankytluvun antia. Meiniki oli hyvä.

Suuri pettymys olikin sitten Dingo. Tai siis eihän Dingosta ole jäljellä kuin Neumann, mutta mielestäni hänkin voisi lopettaa. Veto oli kuin töihinsä kyllästyneellä toimistotyöntekijällä, joka käy töissä vain sen takia, että jostain se raha perheen elättämiseen on saatava. Neumannin esiintymisestä ei näkynyt pienintäkään innostumista tai eläytymistä asialleen. Valitettavasti esiintyvän artistin työhön kuuluu mielestäni myös eläytyminen ja heittäytyminen. Pelkästään hänen olemuksesta huokui jo välinpitämättömyys astellessaan KASARIbileiden pääesiintyjänä lavalle farkkucapreissa ja kauluspaidassa. Ei edes sifonkihuivia. Koko komeuden kruunasi vielä epäonnistunut miksaus. Neumannin laulusta ei saanut mitään selvää. En voi suositella Dingon keikkaa kenellekään, joka haluaa säilyttää edes jonkinlaisen fiiliksen Dingon musiikkia kuunnellessaan. Pohjanoteeraus. Ja Neumannille voisin suositella uutta uraa jossain "perinteisemmissä" työtehtävissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti