maanantai 6. helmikuuta 2012

Pakkasen hyydyttämä vitosviikko

Ma: Lepo
Ti: Kävely / lönköttely, 6 km, 58 min. Illalla puolen tunnin venyttely alaraajoille.
Ke: Vesijuoksu 1h
To: Kuntopyöräily 1h. Vartin lämmittelyn jälkeen pyramidiharjoituksena (1-2-3-4-4-3-2-1) 'niin paljon kuin irtoaa' -vetoja kahden minuutin palautuksilla, lopuksi 10 minuutin palauttelu.
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: Kahvakuula 1h, 8 kg:n ja 12 kg:n(!!) painoilla. Kuulatunnille menin nastoitetulla maasturillani ja sehän vasta mukavalta hommalta vaikutti. Illalla tunnin venyttely koko kropalle.

Tunnustan joutuneeni pakkasen ahdistamaksi, joten tästä tuli hyvin kevyt treeniviikko. Jotain korvaavia lajeja yritin keksiä kuten tuo vesijuoksu. Onneksi sunnuntaina sää lauhtui niin, että kahvakuulatunti pidettiin ja onnistuivatpa kaverini ja Kuulajussi hoopottamaan mut reuhtoon 12 kg:n kuulaakin. Nyt sen kutosen kuulan saakin jo unohtaa.

Torstaina kävin meidän lähisalilla tekemässä Turbo Sprintti -treenin kuntopyörällä. En juurikaan ole aiemmin kuntopyörää polkenut muuta kuin lämmittelymielessä. Tuollainen vetoharjoitus meni aika kivuttomasti, mutta jos sillä pitäisi peruspolkemista tehdä vaikka tunti, voisi käydä aika tylsäksi. AInakin tarvisin sitten jonkun hyvä televisio-ohjelman mitä tuijottaa samalla. Tuolla salilla kun ei ollut edes televisiota näkyvissä eikä oikein musiikkiakaan pauhaamassa. Ja jestas sitä hien määrää mikä sisällä polkiessa irtoaa!

Sunnuntaina pääsin viimein hiukan testamaan niitä fillarin nastarenkaita ja sehän olikin kivaa puuhaa. Ensimmäiset sadat metrit hiukan jännitti, mutta siitä se sit lähti rullaan. Jonkinlaisia vaatehankintoja tarvinnee tehdä kuten pipo, joka menee kypärän alle.

2 kommenttia:

  1. Itselänihän ei ole kuunaan ollut nastoja fillarissa.... pakkasella kaikkein paras päähine on ollut Rossikypärä. se on tarpeeksi tiivis = lämmin ja suojaa tarpeeksi. kuitenkin se on avoin jotta siellä saa henkeä. Onhan se varmaan typerän näköinen mutta eipä ole mua haitannut varsinkin kun on aika ajoin turvallaan jossain pöpelikössä. on kypärän antama turva ollut aika miellyttävää... no ehkä sitä pipa päässä ajais varovaisemmin.

    VastaaPoista
  2. Mun itsesuojeluvaisto ei anna periks ajaa ilman nastoja, rossikypärää en omista ja ilman kypärää en aja. :)

    VastaaPoista