tiistai 28. helmikuuta 2012

Kestävyyskasi

Ma: Hiihto, 32 km, 2h 55 min.
Ti: Teoriassa lepo, mutta käytännössä melkein 2h lumitöitä ja tunnin venyttelyt
Ke: Hiihto, 14 km, 1h 37 min.
To: Lepo
Pe: Hiihto, 8 km, 40 min.
La: Hiihto, 34 km, 3h 29 min.
Su: Kahvakuula, 1h, 8 ja 12 kg:n kuulat sekä tietenkin lentopalloa 1h 40 min. Kahvakuulan alkulämmittelyksi reilu puolisen tuntia lumitöitä.

Yhteensä 11,5 tuntia (ei sisällä hyötyliikuntaa eli lumitöitä)

Viime viikolla tein pari pitkää hiihtolenkkiä ja sunnuntainakin tuli taas yhteensä melkein 3 tuntia reeniä. Hiihto on nyt sellasta vuoristorataa, että voihan hirvityksen kauhistus. Esimerkkinä perjantain lyhyt lenkki vauhdilla 12 km/h keskisykkeen ollessa 127 ja lauantain lenkki vauhdilla 9,6 km/h keskisykkeellä 143. Okei, myönnän, että sääolot olivat aivan eri planeetalta, mutta silti ahdistaa, että välillä tosta hiihtämisestä ei tuu yhtään mitään. Pelkkää väkisin rämpimistä.

Lumitöitä en laske reenitunteihin, mutta tulipa nekin tähän nyt kirjattua. Erityisesti tiistain parin tunnin lapion heiluttelu kävi jo kuntoilusta.

Kahvakuulassa tuntuu edistystä ihan mukavasti. Joka kerta menee vähän enemmän liikkeitä isommalla kuulalla. Ja löysinpä itseltäni lihaksia. Oikein hämmästyin viikolla kun peilikuvalleni oli ilmestynyt hartioihin näkyvät lihakset! Yläkroppa ja erityisesti kädet ja hartiat kun on itselläni aina ollut varsin heikot. Motivaatio kohisee ylöspäin kun huomaa jotain tapahtuvankin.

Edessä on Pirkkaan valmistautumisviikko, mutta siitä lisää seuraavassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti