torstai 9. elokuuta 2012

Syysjuoksut

Keskiviikkona kävin hölkkäillen koittamassa joko kroppa olisi toipunut pyöräilystä ja ihmettelemässä, että miltäs se juoksu pitkästä aikaa tuntuu. Yllättävän kevyesti meni. En toki tehnyt kuin 45 minuutin kevyen peruslenkin, mutta jalat ei tuntunut raskailta, hengitys kulki ja sykekin pysyi hyvin aisoissa. Juokseminen oli kivaa! Tästä onkin hyvä startata tulevaan syksyyn.

"Kisa"kalenteriini tuli jonkinmoisia muutoksia. Tiimi ei olekaan vielä henkisesti - saati fyysisesti - valmis valloittamaan Kolin Vaarojen Maratonia, joten mietitään sitä sitten tulevina vuosina. Juoksupainotteiseltahan tuo syksy näyttää. Mahdollisia juoksutapahtumia mitkä itseäni kiinnostaisi ovat Hämeen Hölkkä, Jämi21 - XC Run sekä Pirkan Hölkkä. Ajallisesti Hämeen Hölkkä ja Jämi ovat kovin lähellä toisiaan, joten jos Jämille meinaan mennä niin Hämeen Hölkässä maksimimatka on 9 kilometriä. Jos taas Jämi jää väliin niin Hämeessä voi vetää kakskymppiäkin. Lisäksi viikonloppuina on muutakin siviilimenoa, joten tarvinnee näitä osallistumisia vielä haudutella myssyssä. Tietenkin lähimuistissa on edelleen nuo maastopyöräkinkerit, joten mihinkään en ilmottaudu ennen kuin tiedän käyneeni lenkillä!

Pakasaivo
 
Lokakuun lopulla järjestetään mini-rogaining, jonne mieli halajaa kovasti. Eiköhän se muukin joukkue matkaan ole lähdössä. Tapahtuma on leppoisa ja mielenkiintoinen kisamuoto suunnistuksesta. Kisakeskus on vaihtunut tälle vuodelle Jämiltä Kuninkaanlähteelle, joten samoissa maastoissa rasteja haetaan, mutta hieman eri suunnassa. Viime vuonna itseltäni jäi Kiinan reissun vuoksi tämä väliin.
 
Fillarin kanssa gondolissa matkalla Ylläksen huipulle
 
Aika Jämi-painotteiselta näyttää tämä vuosi, kun Pirkan Hiihtokin hurahti siitä läpi. Mikäs siinä mukavia maastoja koluta!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti