maanantai 23. tammikuuta 2012

Kolmosviikko

Pistetäänpäs vähän viime viikon kuntoiluja pakettiin.

Ma: Kunnon venyttelyt, muuten lepo
Ti: Hiihto, 13,8 km, 1h 27 min. Ensin puolisen tuntia toooodella rauhassa sitten kuusi settiä, jossa ensin 5 min. reippaasti sitten 5 min. rauhakseen.
Ke: Hiihto, 10,5 km, 57 min. peruslenkki.
To: Kevyttäkin kevyempi hölkkäily, 7 km, 58 min. Ensimmäisen kerran osasin hölkätä niin hiljaa, että syke pysyi kurissa. Yleensä nuo jalat tahtoo viedä... Kyllähän se sitten varmasti typerältä tössöttelyltä näytti.
Pe: Lepo
La: Hiihto, 26 km, 2h 40 min. Pitkää rauhallista oli tavotteena, mutta sen verran oli pehmeetä ja heikko luisto, että syke otti turhan paljon kierroksia.
Su: Hiihto, 10,5 km, 56 min. peruslenkki ja kahvakuula 1h 6kg:n ja 8kg:n kuulalla. Vaaliuurnat oli täyttänyt lentopallosalin niin jäi palloilut tältä viikolta palloilematta. Illalla vaalitulosta seuratessa vielä kunnon venyttelyt.

Yhteensä tuli liikuttua runsaan kahdeksan tunnin ajan. Plus pari tuntia venyttelyä ja lumitöitä harvasepäivä. Hiihtokauden myötä selkäjumit alkaa taas ilmotteleen itsestään. Löysin vanhoista Juoksija -lehdistä selälle venytyksiä ja niitä toteuttaessani totesin oikean puolen selästä olevan niin jumissa, että se vaan venyy vaikka yrittää vasenta venyttää. Syytäkin siis tehdä sille jotain. Hierontakin voisi tehdä hyvää.

Paino se vaan ei ymmärrä, että pitäisi laskea, EIKÄ nousta, mur! ITedostan ongelmakseni liian suuret annoskoot. Nyt vaan niskasta kiinni ja sulattamaan tuota ylimääräistä 5 kiloa pois (se oli neljä kiloa vielä tammikuun alussa...).


Herkut POIS! Kuvassa kiinalainen versio jäätelöpallo(i)sta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti