torstai 31. toukokuuta 2012

Viikon 21 muisteluita

Ma: Suunnistus 4,7 km, 1h 2 min.
Ti: Maastopyöräily 1h 19 min.
Ke: Juoksu 1h 10 min.
To: Suunnistus 4,4 km, 1h 27 min.
Pe: Lepo
La: Lepo
Su: Lentopallo 1h 38 min.

Yhteensä 6h 38 min.

Pääsi taas vierähtämään viikko niin pitkälle, että katsotaan mitä menneen viikon reeneistä muistuu mieleen.

Maanantaina iltarastit oli piilotettu Vehoniemen soraharjulle. Suurin ongelma taisi olla nimenomaan harjulla juoksentelemisessa. Kun ei vaan jaksa edetä vauhdilla rankkaa mäkistä maastoo määräänsä enempää niin ei jaksa. Suunnistuksen kannalta ihan ok suoritus.

Tiistaina pyörittelin kevyesti maastopyörällä lähimetsissä. Vaikeammat paikat jäi hinkkaamatta, kun hyttyset kävi heti kimppuun, kun vauhti hidastu.

Keskiviikon reenistä enemmän täällä.

Torstaina suunnistus oli tuskaista rämpimistä. Rastit lähti Kangasalan Kisapirtiltä ja ne oli viety keskelle pusikkoa. Oikeastaan rastivälit 2-4 oli pelkkää sokkona umpimettässä menemistä. Metsikkö oli niin tiivistä, että näkyvyys oli joku viisi metriä, mikä teki etenemisestä haasteellista, koska maaston muotoja ei käytännössä nähnyt ollenkaan. Polkuja tai muita helpottavia elementtejä oli turha toivoakaan. Vaikeeta oli, mutta pois sieltäkin lopulta selvisin ja kaikki rastit löysin. Näistä ei tosin jää mitenkään erityisen onnistunut tunne.

Perjantaina oli pakko pitää lepopäivä, vaikka pelkona olikin, että taas tulee kaksi lepopäivää putkeen. Jalat olivat yksinkertaisesti niin tukkoiset ettei tullut mieleen niitä enempää rääkätä. Ja tulihan niitä lepopäiviä kaksi putkeen. Lauantai meni aamusta iltaan touhutessa ja istutellessa raja-aitaa naapureiden kanssa.

Sunnuntaina istutusprojekti jatkui oman pihan puolella ja sen verran tiukille meni aikataulu, että kahvakuulaan en ehtinyt. Onneks lapion kanssa tuli viikonloppuna reenattua kunnolla. Lentopallon kanssa höntsättiin vielä kevään viimeinen kerta ja nyt on siitä kesätauon aika. Vähiin porukka alkoi jo käydä. Aurinkoiset sunnuntai-illat ei houkuttele väkeä sisäsaliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti