torstai 21. kesäkuuta 2012

Viikko 24

Ma: Suunnistus 5,2 km, 1h 34 min. ja päälle venyttelyä 30 min.
Ti: Maastopyöräily 21 km, 1h 11 min.
Ke: Juoksu 6,3 km, 44 min.
To: Kahvakuula 1h, kuulat: 8, 10 ja 12 kg
Pe: Lepo
La: Suunnistus, Venlojen Viesti, 7,1 km, 1h 19 min.
Su: Lepo

Maanantaina suunnistusradat oli MM-katsauksien jälkimainingeissa Pinsiön metsissä. Ja sen sitten huomas ratojen haastavuudesta. Satuttiin kaverin kanssa näkemään toisemme ykkösrastilla, jota molemmat oli hakenut vartin verran niin päädyttiin sitten jatkamaan hommaa parisuunnistuksena. Tuloksesta ei ookaan sitten sen enempää kerrottavaa. Mutta eikös sitä sanota, että huono kenraali takaa hyvä suorituksen, tai jotain... Luottavaisin mielin tästä siis kohti Venlojen Viestiä. Pitkästä aikaa sain taivuteltua itseni myös venytyksiin. Useammin pitäisi, kun ne on taas jäänyt.

Tiistaina painelin maastopyörällä Pirkkalan metsäautoteitä ja latupohjia. Reipas reeni enkä edes kastunut vaikka pilvet uhittelikin.

Keskiviikkona tarkoituksenani oli vetää viikon rääkkivetotreeni. Heti ensimmäinen veto loppui kesken kun jalat oli ihan pökkelöt, niistä ei siis irronnut yhtään mitään. Muutenkin olo tuntui jotenkin kovin huteralta, joten päädyin vain perusjuoksulenkkiin. Tossa tilassa rankasta vetotreenistä ei olisi ollut kuin haittaa.

Kuulajussi on aloittanut kahvakuulatunnit myös Härmälän koulun vieressä olevassa pienessä puistossa torstaisin. Ohjelma on hieman eri kuin sunnuntain Loukonlahden tunneilla, joten nythän näistä saa hyvän monipuolisen lihaskuntotreenin, kun vaan ehtii viikolla molempiin. Tulkaapa kaikki kokeilemaan torstaina kello 18.30, ensimmäinen kerta on ilmainen.

Perjantaina lepuuttelin sukulaisten muuttamisen ja Jukolatavaroiden pakkaamisen merkeissä.

Huono kenraali näytti toimivan oikein hyvin ja Venlojen Viesti meni ihan nappiin. Tarkempi selostus reissusta täällä.

Sunnuntaina vajaan kolmen tunnin yöunien jälkeen reenit jäi väliin ja päivä meni Jukolasta kotiutuessa ja pidellessä silmiä auki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti