keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Juhannushöntsyt

Juhannusviikolta ei tule virallista urheiluraporttia, koska lähes koko viikko meni epävirallisesti höntsäillessä ilman sykemittaria.

Jukolasta toipumiseen meni yllättävän paljon aikaa, liekö valvomisella oma vaikutuksensa. Maanantai ja tiistai meni ihan muissa puuhissa. Keskiviikkona lähdin juoksulenkille ja heti sadan metrin jälkeen epäilytti, että tuleeko siitä yhtään mitään, kun pohkeet tuntuivat olevan ihan tukossa. Kyllä ne hölkkäillessä siitä verty ja sellasen pikkasen vajaan 10 kilometrin lenkin juoksentelin. Kotona kun lössähdin sohvalle niin johan puolen tunnin jälkeen oli taas pohkeet kireenä. Omituista.

Torstaina lähdettiin kaverin mökille juhannuksen viettoon ja tietenkin heti illalla pelailtiin jokunen tunti lentopalloa. Mukavasti tuntu pehmeällä hiekalla paljain jaloin pelaaminen jalkapohjien lihaksissa.

Perjantaina oli komea aurinkoinen ja lämmin päivä, joka käytettiin lähes kokonaan biitsikentällä. En edes uskalla arvata montako tuntia pelailua tuli. Kivaa, rentoa höntsäilyä.

Roudattiin mökille mukaan läjä fillareita ja lauantaina olikin sitten vuorossa pyörälenkki. Pääasiassa metsäauto- ja hiekkateitä matkaa kertyi lopulta 42 km. Sen verran pyörälenkki vei porukalta energiat, että iltapäivän lentopallo vaihtui mölkkyyn.

Sunnuntai pyhitettiin kotiin siirtymiselle, pyykin pesulle ja toipumiselle.eikä nekään oo ollu kokonaisia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti