tiistai 30. syyskuuta 2008

Paras...

...suoritus ikinä! Nimittäin itseltäni iltarasteilla. Maasto oli aikaisemmilta torstairasteilta tuttu Lamminpää. Menin yksikseni 4 kilometrin reitin. Kaikki rastit löytyi heti suoraan rastille juosten ja vauhtiakin sain yllättävän hyvin pidettyä yllä. Ottaen huomioon maaston mäkisyyden. Loppuaika 33 minuuttia.
Sen verran olen kilpailuhenkinen luonne, että heti kun on tuttuja "vastuksia", niin vauhtia tulee lisää. Vaikka emme varsinaisesti kavereiden kanssa mitään kisaa menneetkään, niin kyllä ainakin omaan suoritukseeni tulee huomattavasti enemmän tsemppiä, kun mukana on tuttuja kenen kanssa tuloksia ja etenemistä voi vertailla. Suunnistuksessa on vielä se mielenkiintoinen tekijä, että reitin varrella ei yleensä ole pienintäkään aavistusta missä kilpakumppanit on menossa. Eli ei voi ruveta löysäileen kesken matkan.
Tällä kertaa tuo 4 kilometriä meni niin kevyesti, että viimeisen rastin jälkeen -kun olin tajunnut että seuraava todellakin on jo maali- oikein harmitti ettei tullut otettua pidempää lenkkiä.
Jos viikkoa aiemmin oli yksi tuskaisimmista suunnistuksista niin nyt oli kyllä varmasti kaikista nautinnollisin kerta. Olipas se mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti