maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kulttuuria

Olipas varsin mukava viikonloppu.

Perjantaina hilpaisin heti töiden jälkeen hiihtolenkille, jossa mikään ei sujunut. Se nyt ei ollut erityisen mukavaa, mutta eipä se isommin häirinnytkään. Aina ei vaan suju. Pikainen suihku ja suunta Pyynikille Isku - VaLePa lenttispeliin. Ei voi sano tunnelman olleen katossa. Se oli paljon enemmän. Ei mahtunut saliin. Välillä tuntui, että happikin loppuu ja hikipisarat kirpos iholle. Hyvä peli oli ja viiden erän jälkeen voittokin tuli!

Lauantaina shoppailtiin äijän kanssa. Vaatteita, vaatteita, vaatteita. Farkkuja, paitoja, lisää farkkuja ja vielä vähän farkkuja. Ja paitoja. Ensimmäisen kerran IKINÄ sain ostaa itselleni farkkuja, joiden vyötärön koko tuumissa on alle 30. Voi sitä hymyn leveyttä, kun myyjä kantoi sovituskoppiin aina vaan pienempää kokoa. Vuosia farkkujen ostaminen on höystetty tuskalla, ahdistuksella ja itseinholla. Eipä ole enää.
Nopean kotona pyörähtämisen jälkeen lähdettiin takasin kaupunkiin. Tällä kertaa kavereiden kera. Amarillossa täytettiin vatsat, jonka jälkeen siirryttiin kerros alemmaksi Ilveksen yökerhoon Tomaatteja!Tomaatteja! -stand up shown vietäväksi. Nauru raikasi. Kaikki neljä esiintyjää (Joni Koivuniemi, Joonas Nordman, Teemu Vesterinen ja Ismo Leikola) onnistuivat hyvin. Jutut olivat ajankohtaisia, osuvia ja todellakin hauskoja. Vaikka muutamia samoja aiheita esiintyi eivät silti toistaneet toisiaan. Kenenkään puolesta ei tarvinnut tuntea myötähäpeää. Itse olen suhtautunut Leikolaan varauksella. Mielestäni hänen jutut eivät ihan joka tilanteeseen ole sopinut. Nyt Leikola keräsi viimeisenä esiintyessään loputkin marjat pussiinsa. Toimi. Kaikille neljälle Kiitokset. Onnistunut show!

Sunnuntaina krapulaperkele yritti hiipparoida pääkoppaan, mutta en antanut sille valtaa. Hiihtolatu kutsui. Kevyt tunnin lenkki ei ollut niin kevyt kuin oli tarkoitus. Olisiko krapulaperkele roikkunut vielä suksien kannoilla? Tulipa kuitenkin suksittua. Tämän viikonlopun teemana oli nopeat välikääntymiset kotona, joten tässäkin välissä tein sellaisen ja vaihdoin hiihtovermeet lentopalloiluvermeisiin. Pari tuntia lentopalloa kruunasi mukavan viikonlopun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti