lauantai 24. toukokuuta 2008

Jänskättää

Ens viikosta on tulossa ihan uudenlainen kokemus mun elämään. Kummipoikani vanhemmat lähtevät kämpän etsintäreissulle ja me ollaan lupauduttu huolehtiin lapsista sen aikaa. Täytyy myöntää, että hiukan hirvittää. Vaikka oikeestaan en edes tiedä, että mikä. Lapset on kuitenkin jo sen verran isoja, että niiden kanssa pärjää ihan hyvin. Ehkä just se, että ne on jo sen verran isoja että osaavat myös tuon huijaamisen jalon taidon. Saas nähdä kuinka paljon meitä viedään kahville. :-D Itellä kun ei noita lapsia oo, niin elämä on aikalailla sellasta ajelehtimista. Nyt pitäis sit toimia rutiinien mukaan ja syödä, nukkua ja käydä töissä "aikataulun" mukaan. Eli ei niin, että jos aamulla sattuu väsyttään niin nukutaan vähän pitempään ja ollaan sit taas pidempään töissä. Nyt jo arvostan pienten lasten vanhempia, mutta voi olla että ens viikon jälkeen arvostus nousee ihan uudelle tasolle. Oliskohan pitäny ottaa seuraava viikko palautumislomaa ;-)

3 kommenttia:

  1. Olettehan nyt rentoutuneet koko viikonlopun? :) Onneks on sit urakan jälkeen taas heti viikonloppu niin saatte levätä.

    Ei noi mitään hirviöitä ole, mutta vedättämisen osaavat kyllä ;)

    Ja kovasti teitä jo odottavat. On kuulemma kivaa, kun tulette koko viikoksi, mutta vielä kivempaa kuulemma olis jos mekin oltais kotona... Heh, mitähän siitä tulis?

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä tässä ollaan nyt henkisesti valmistauduttu.
    Vois olla vielä rankempi viikko tiedossa jos oltais kaikki neljä ja lapset :-P

    VastaaPoista
  3. Äitee, kiitos, eiköhän me tästä selvitä. Eka aamu takana ja kaikilla vielä päät kaulan jatkeena. Itseä vaan vähän väsyttää kun ei oudossa paikassa uni tullu niinkun kotona, mutta eiköhän sekin tästä rupee sujuun. Otan sit yhteyttä kun toi lasten sielunelämä alkaa tarpeeks ihmetyttään :-D

    VastaaPoista