maanantai 5. toukokuuta 2008

Morkkis

Vapun tienoon mässäilyt ja tissuttelut aiheutti sen verran morkkista, että viikonloppuna piti ottaa aimo annos liikuntaa.

Lauantain alotin kipasemalla suoraan sängystä lenkille. Tunnin lenkki meni oikein mukavasti ja uskaltauduin välillä jopa ottaan juoksuaskelia. Kattelin muuten tässä päivänä yhtenä Elixiriä, jossa tuli juoksuopastusta á la Keskisalo. Yks tekijä ton polven kipeytymiseen on varmasti juoksuaskel. Yritän harppoo turhan pitkiä matkoja yhdellä jalalla kerralla. Takaisin astialle. Aamusaunan ja -palan jälkeen päätettiin mennä kävellen kauppaan (~1 km suuntaansa). Hämmästyttävintä siinä oli se, että tuo äijä (joka ei koskaan kävele mihinkään) ehdotti sitä. Liekö aurinko aiheuttanu jonkun häiriön. Iltapäivälle olikin kutsu mun vanhemmille syömään, joten eikun fillarit alle ja jalat käymään. Reilu puoli tuntia ylämäkee sinne ja vajaa puoli tuntia alamäkee takasin. Positiivinen puoli oli myös siinä, ettei tarvinnu arpoo kumpi voi juoda ruuan kanssa (ja sen jälkeen) viiniä. Hieman nuo nautitut viinit ja oluet naposteli pyöräilyn terveysvaikutusta, mutta parempi niin kun taksilla. ;-) Illalla vielä polkastiin niillä fillareilla kaverille (~1 km suuntaansa) kattoon kiakkoo ja syömään muurinpohjalättyjä, nam!

Sunnuntaina olikin sitten perinteiset parin tunnin lentopallopelit. Täytyy myöntää, että siitä ei tullut kyllä mun osalta yhtään mitään muuta kun hiki. Sekin tais olla tuskan hikee. Ei onnistunu mikään lyönti ja aivot ja jalat oli ihan jumissa.

Tänään mennäänkin taas metsään suihkiin kompassin kanssa. Yritin eilen opiskella rastinmääritteitä. Niitähän on vallan mahdoton määrä! Ei sellasia voi kukaan muistaa. No, oli niistä osa onneks jotenkin verrannollisia karttamerkkeihin tai muuten pääteltävissä olevia. Osassa ei kyllä ollu mitään logiikkaa. Katotaan illalla kuinka on menny perille. Siitä sitten raporttia myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti