maanantai 5. toukokuuta 2008

Kriisi

Kävin viihdyttämässä itseäni sunnuntaikaupoilla, kun se taas on mahdollista. Tarkoituksena oli yrittää löytää uudet farkut. Ja taas se karu totuus iski nyrkin lailla suoraan päin näköö.

Olen siis hyvin tietoinen siitä (kuka nainen ei olisi?), että reiteni eivät ole missin eikä mallin mitoissa. Pidän niitä kuitenkin vielä inhimillisen kokoisina ja varsinkin kun miettii nyky-suomalaisia, niin eivät ne mielestäni mitenkään erityisen suuret ole. Mutta ilmeisesti sitten kuitenkin ovat. Vai kenelle vaatevalmistajat tekevät farkkunsa? Sain ottaa monessa kaupassa isoimman koon mitä löytyi (40), niistä malleista mistä niin iso sattui olemaan. Eipä niistä mikään sitten istunut muilta kohdin hyvin, joten päivän saldoksi jäi taas kerran paha mieli ja laihdutus pakkomielle sekä ahdistus.

Mistä voi löytää hyvin istuvia, muodikkaita ja normaalikokoisia, ei-mummo-mallisia farkkuja? Vai onko sittenkin vaan syytä tehostaa lenkkejä ja salaatin syöntiä? Tulee itku.

2 kommenttia:

  1. Jos satut jostain löytämään tollasia mainitsemiasi farkkuja niin hihkaise mullekin. Tuntuu että pitäisi olla joko missinmitoissa tai sitten ihan tolkuttoman kokoinen joka suuntaan. Vaikeata tosiaan on, kun ei ole kumpaakaan.

    Nimim. ei missin mitoissa, muttei greatgirl-kokoinenkaan.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että joku muukin on huomannu saman! Mä jo aattelin et oon jotenkin tosi omituisen muotonen. Kerron toki jos jostain sellasia satun löytään.

    VastaaPoista